luni, mai 11, 2009

This innocence is brilliant !

…Inocenta ..

Am citit undeva odata ca “Inocenta lasa inima deschisa la tot ce e mai bun in viata” ,dar cineva m-a contrazis spunandu-mi ca inocenta dispare la un moment dat si ca e inlocuita de interese nu tocmai inocente …!

Si apoi am incercat sa definesc inocenta …

Inocenta e o inima de adolescenta care iubeste pentru prima data ,care abia patrunde in tainele dragostei …a carei inima probabil ca va suferi si va invata ca asa e iubirea ,ca fiecare e raspunzator pentru ceea ce simte si ca in iubire nimeni nu poate leza pe nimeni! ...si ca daca e dragoste adevarata va invinge intotdeauna , va sti a ierta ,a astepta , ..si a uita si cicatriza toate ranile sufletului !Uneori ne e dat sa invatam o lectie …daca nu reusim atunci nu vom putea trai ce ne era dat si vom lupta mereu cu morile de vant ..!
Si poate ca pentru ca nu am reusit ,viata se manifesta in asa fel incat sa fie mereu piedici aproape de netrecut !
Se spune ca e de ajuns ca doua suflete pereche ,care simt iubirea adevarata sa se intalneasca o data in viata ..si pentru acele clipe sa merite traita o viata intreaga fara acel om care face parte din noi!

Inocent e un copil de doar 7 ani care nu vrea decat sa-I arate mamei lui ca a invatat sa cante la pian …sau un adolescent de doar 15 ani care indrazneste sa viseze la lucrurile cele mai marete increzator ca intr-o zi va trai unul dintre acele vise!
Inocenta e inima unui copil care stie ca nimic nu e imposibil ,care actioneaza fara frica ca la un moment dat nu va fi asa cum isi dorea ,ca pana sa ajunga acolo sus mai are multe de invatat si nenumarate piedici de depasit !

Nu e nimic rau in a avea o doza de inocenta ..naivitate ….dar e important sa ai anumite limite ale acesteia si principii dupa care sa te ghidezi …sa nu lasi pe altii sa profite de inocenta pe care ai ales sa o pastrezi!
Ai ales sa o pastrezi pentru ca in felul asta iti faci viata mai usor de trait intr-o lume in care invidia si rautatea primeaza ..!
Inocenta te lasa sa vezi o lume mai buna ,mai plina de iubire si nu doar de interese materiale.. o lume in care orice e posibil, in care Atunci cand iti doresti ceva tot Universul conspira la indeplinirea dorintei tale ! numai ca nu e de ajuns doar sa-ti doresti ..de fapt cand vrei ceva cu adevarat atunci poate chiar si inconstient faci toate lucrurile care te pregatesc si te conduc spre acel “cva” pe care vrei si il vei avea !

Niciun comentariu: