miercuri, aprilie 15, 2009

Despre oameni ...!

Asa cum zilele din viata noastra nu sunt niciodata identice una cu alta ,asa si noi oamenii suntem diferiti ,atat din punct de vedere fizic cat si moral .
Cunoasterea de sine este cea mai mare aventura din viata noastra si e trist atunci cand unii oameni isi petrec viata intreaga fara a avea un scop anume ,pentru ca nu stiu nimic despre ei.
Cunoasterea de sine are un rol important in destinul unui om influentand atat reusita cat si esecul .
Exista unii oameni care nu stiu sa-si puna in valoare calitatile, ci doar isi accentueaza defectele doar pentru ca nu se cunoaste pe sine insusi.
Multi dintre noi parem a fi fericiti si nu ne gandim niciodata la ce inseamna totul in viata, la adevaratul sens al vietii fiecaruia! Sau pur si simplu ignoram orice gand, orice lucru care ne-ar putea deforma ideea noastra de fericire, implinire, care ar putea patrunde in universul nostru ordonat ..!
Fiecare dintre noi avem un destin unic ,in afara faptului ca toti ne dorim sa ne cladim o cariera de succes intr-un domeniu care ne place , sa ne gasim pe acel cineva langa care sa ne dorim sa fim alaturi ,sa traim fericiti zi de zi bucurandu-ne de tot ce ne ofera viata.
Vrem toate astea ca sa ne simtim impliniti ,dar descoperim mai apoi ca lipseste cva ..! ..deci nu stim ce anume ..e poate un fel de sentiment de amaraciune ..poate inexplicabil care trece si vine ,dar care ramane acolo undeva ..!
Toti am venit pe acest pamant ca sa indeplinim un scop anume, o misiune ,ca sa ne punem amprenta ,sa ramana si altcva dupa ce nu vom mai fi si poate sa transmitem un mesaj pentru cei ce vor reusi sa-l inteleaga !

2 comentarii:

Anonim spunea...

ma bucur sincer ca ai propriul blog,asa ne tii la curent cu gandurile ,ideile,trairile,aspiratiile tale .Iti poti dezvolta tehnica scriind mai multe pe blogul tau.Totodata imbunatateste-l putin pentruca e cam simplut si nu-ti ramane decat sa-l promovezi si sa ai o multime de noi prieteni.

Anonim spunea...

alex te iubeste !!!;;):X